Alles voor de allerleukste les!

Hangt je Woogie Boogie -poster al aan de muur? Te gek! Hieronder vind je al het materiaal om aan de slag te gaan in je klas. Voor je het weet swingen jullie samen de pannen van het dak!

Download het poster- en stickerpakket

Sta op, beweeg met de hele klas en plak aan het einde van de week een supercoole sticker. Na een gezonde dosis beweging kan je het bolletje van de juiste dag inkleuren. Wanneer alle bolletjes ingevuld zijn van maandag tot vrijdag, verdient de hele klas een nieuwe sticker.

Download het pakketVraag het poster- en stickerpakket aan

Extra materialen educatief pakket

Ga aan de slag met het educatief pakket! Met dit pakket ontdek je aan de hand van voorbeelden, testjes en heel wat praktische info hoe je op een gemakkelijke manier lang stilzitten in jouw klas kan beperken. Download hier de elementen die bij het pakket horen.

Download extra materialen Vraag het educatief pakket aan

Bewegen met beelden

Eén, twee, drie, … starten maar! Deze filmpjes zijn ideaal als tussendoortje. Zo kan jij je leerlingen meteen een paar voorbeelden meegeven, en staan jullie in een wip klaar om te bewegen.

Download alle filmpjes

Non-stop luisteren?

Alle Woogie Boogie -songs kun je afspelen met je klasradio of computer. Dus schuif die schoolbanken aan de kant, sta op uit je stoel en druk op play!

Download alle tracks

Stapje voor stapje

Wil je alle bewegingen even nalezen? Of zoek je een papieren versie om in de klas te gebruiken? Ons eenvoudige stappenplan helpt je helemaal op weg.

Download het stappenplan